EEN APPARAAT, VELE MOGELIJKHEDEN

Met LUMINI kunnen dermatologische, musculoseletale en onstekings problemen worden behandeld, en kan daarnaast worden ingezet voor chirurgische ingrepen. Hiermee zal LUMINI een van de meest veelzeidige apparaten in uw praktijk zijn.

Lumini beschikt over FDA en CE certificering

Bent u benieuwd naar het brede scala aan behandelingsmogelijkheden die LUMINI biedt?

LEES MEER

Gegrond in Wetenschap, Toegankelijk voor Iedereen

Up-To-Date Protocollen

Als u voor een Dieksmedical Laser kiest, ontvangt u niet enkel een apparaat Wij volgen voortdurend de laatste wetenschappelijke inzichten en doen daarnaast ook eigen onderzoek om onze behandelprotocollen en instructies continu te verbeteren

Echte HIGH POWER laser

Onderzoek wijst uit dat voldoende vermogen uiterst belangrijk is voor een successvolle behandeling Hoewel LUMINI de kleinste Laser is van Dieksmedical, beschikt het over top-market vermogen: Waar de meeste Laserproducernten 3-15W lasers aanbieden als ‘High Power’, begint de Dieks medical range bij 15 tot 60W

Scherp geprijsd

Wij hebben tot doel gesteld om laserbehandeling toegankelijk te maken voor iedereen in Europa, zodat het als vervanging voor invasievere behandelingen kan worden gebruikt, en het resultaat en de hersteltijd van behandelingen sterk kan verbeteren Daarom is ervoor gekozen om de prijzen van onze apparatuur zo laag mogelijk te houden, zonder onder te doen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Veelzeidig, Compact, Krachtig

Compact

LUMINI weegt maar 2.1 kg, waarmee het de meest compacte laser van Dieks Medical is. Met de Mobility kit wordt het lichte ontwerp met een grote accu en schouderband gecombineerd, waarmee LUMINI de beste draagbare oplossing wordt voor behandelingen op locatie.

GEBRUIKERSGEMAK

LUMINI is uitgerust met een 7 inch touchscreen en vele voorgeprogrameerde protocollen, waardoor de perfecte balans tussen veelzeidigheid en gebruikersgemak behaald wordt

DIODES VAN HOOGSTE KWALITEIT

LUMINI is uitgerust met de laatste generatie Diodes, die het compacte ontwerp en het hoge vermogen mogelijk mmaken, en tegelijkertijd een lange levensduur garanderen . . .

Krachtig

LUMINI kan worden uitgerust met maximaal 4 golflengtes en tot 15W per golflengte tot een totaal van 30W.

ENGINEERING DONE RIGHT

Het gebruik van sterke Engineering Plastics en een oversized koelingssysteem zorgen voor een langere levensduur en maken het mogelijk dat LUMINI vele uren achtereen ingezet kan worden

GEMAKKELIJK UPGRADEN

Al onze Lasers zijn zeer envoudig zelf te updaten zodra een nieuwe software versie beschikbaar is. Hierdoor hoeft u de laser geen moment in uw praktijk te missen.

Software

Combineer gebruikersgemak met toegang tot iedere parameter

Terwijl gebruiksvriendelijkheid van groot belang is, is voor succesvolle behandeling de juiste keuze van parameters ook cruciaal. LUMINI is daarom uitgerust met een duidelijke interface en vele vooringestelde protocollen.

LUMINI is daarom uitgerust met een duidelijke interface en vele vooringestelde protocollen. ons biomedische team werkt continu aan het optimaliseren van deze protocollen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten

Stelt u de behandeling liever in op basis van uw eigen ervaring? Het intuïtieve behandelscherm geeft u als behandelaar de mogelijkheid om voor iedere patient een profiel op te stellen. U heeft daarbij toegang tot het instellen van iedere parameter: van het vermogen per golflengte en continu- of pulsmodus, tot de lengte van de puls en nog veel meer!

Accessories

Massagebal kop

Massage en lasertherapie zijn zeer goed te combineren. Speciaal voor deze toepassing is de massagekop ontwikkeld: een soepel rollende glazen bol die niet alleen massage en lasertherapie combineert, maar ook nog een grotere penetratiediepte mogelijk maakt!

Portability Kit

Lumini is ontworpen om met u mee te reizen Met de Mobility pack is de noodzaak van een stopcontact in de buurt verleden tijd. Door de schouderband draagt u LUMINI eenvoudig met zich mee, en met de grote accu behandelt u tot 45 minuten bij vol vermogen!

Voetpedaal

Tijdens de behandeling bedient u LUMINI met een knop op de handset. Heeft u uw handen liever vrij? Het handige voetpedaal zorgt er voor dat u te alle tijden precieze controle houdt over de laser emissie.

Specialistische behandelkoppen

LUMINI is een erg veelzeidig apparaat en kan in vele specialisaties worden toegepast. Om een makkelijke en efficiente behandeling voor uw toepassing te verzekeren, bieden wij voor iedere toepassing specifiek ontwikkelde behandelkoppen, van tandheelkunde tot schimmelbehandeling.

Oogbescherming voor iedere patient

Naast gebruik voor mensen, kan LUMINI ook uitstekend worden toegepast voor dieren. Ook oogbescherming is een belangrijk deel van iedere behandeling. Daarom levert Dieksmedical verschillende soorten brillen voor verschillende diersoorten

Chirurgische kit

Laser wordt al lange tijd in vele settings toegepast als chirurgische precisietool. Gezien alle Dieksmedical Lasers bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de chirurgie, bieden wij een zeer handbare chirurgische kit aan die op al onze lasers past.

High Power, Versatile, Customizable and Portable.

En tegelijk zeer scherp geprijsd


Heeft u interesse of wilt u meer weten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

specifications:

Laser type GaAlAs Diode Laser
Wavelength 810nm/980nm, Other wavelenghts possible upon request ( 940nm/980nm/1064nm/650nm)
Maximum Power

Treatment energy range

30W Continuous Wave (2x15W)

1.5-1800 J/min

Operation Mode Continuous Wave, Single Or Repeat Pulse
Pulse Duration 10 us- 3s
Pilot Beam Red Diode Laser Of 650nm, Power<5mW
Control Mode True Color Touch Screen (7 inches, resolution 600*1024)
Dimensions 160 (W) * 180 (L) * 235(H) mm
Weight 2.1 kg